سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی

| تاریخ ارسال: 1401/9/14 |
برای بحث و تبادل نظر و اطلاع از آخرین دستاوردهای علمی، کنفرانس ها همیشه بستری مقبول برای محافل علمی و صنعتی بوده اند. این رویدادهای علمی-پژوهشی با هدف تقویت ارتباط جامعه علمی، تبادل اندیشه، به اشتراک گذاری ایده ها و یافته های علمی و انتشار جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی برگزار می شوند. صنعت نساجی در کشور ایران از جمله صنایع قدیمی و استراتژیک می باشد و به دلیل نقش بسزایی که در اشتغال‌زایی و توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی ایفا می‌کند، همواره از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است. قریب سه دهه از برگزاری کنفرانسهای مهندسی نساجی در کشور می گذرد. اولین کنفرانس مهندسی نساجی در سال ۱۳۷۱ با محوریت بررسی چالش‌های کیفیتی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام رسیده است و از آن سال این کنفرانسها به طور پیوسته به میزبانی دانشگاه‌های مختلف در سطح کشور برگزار شده است.

اکنون پس از برگزاری موفق چهار دوره کنفرانس ملی (در سالهای ۱۳۷۱، ۱۳۷۶، ۱۳۸۳ و ۱۳۹۳) و یک کنفرانس آسیایی (سال ۲۰۰۵)، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مفتخر است تا میزبان برگزاری سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی در تاریخ ۲ تا ۴ آبان ماه سال ۱۴۰۲ باشد.

امید است با همفکری و مشارکت جامعه علمی و صنعتی کشور شاهد برگزاری موفق این کنفرانس باشیم.

آدرس وبسایت سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی : https://ntec۱۳.aut.ac.ir